pátek 16. srpna 2013

Má láska...

... tedy ta neživá, zato hodně materiální, hranatá, kulatá, barevná, černá i bílá, stříbrná i zlatá, ale v jádru vlastně žluto-modrá. IKEA!!! (mého muže vám představím třeba příště, jo?)

Olívka vyhlásila soutěž s překvapením, tedy výhrou, vlastně knihou, kterou jsem už měla v ruce a naposledy jsem ji úmyslně jen pohládla a šla dál. Protože třeba se štěstí na mě usměje :-)

Prolezla jsem celý náš dům. Po rekonstrukci podkroví nám v dubnu přibyly tři pokoje, takže bylo kde pátrat, hledat, a přemýšlet, kde jsou věci z IKEI. No - asi by bylo jednodušší sečíst, kde nejsou :-) Ale zase až takoví maniaci nejsme, takže manželskou postel si hýčkáme od tchána truhláře, gauč pro jeho velikost ze specializovaného obchodu, slunečník z Hornbachu apod...

Ale největší radost jsem si udělala minulý týden postupným doladěním mé pracovny. kde začínám konečně šít, a brzy tam budu snad i počítačově "podnikat". 






Mé všudypřítomné boxy, šanony, krabice, sklenice... A špulky, staré, dřevěné - to je moje vášeň :-)


A na nějakou dobu asi můj NEJ kauf z Ikei - lampa na pracovní stůl - jsem z ní fakt nadšená!!!


IKEU mám ráda. Pro její nápaditost, kreativitu, stylovou jednoduchost i složitost, protože ji mám blízko (denně jezdím z Vysočiny do Brna, z práce tam jsem za 15 minut - luxuuuus - mohla bych tam být denně - moje peněženka bohužel ne :-)) 
Takže třikrát hurá, ať žije IKEA (a kruci, kde je pořád ten letošní katalog?)

Pěkný víkend!
L.

6 komentářů:

  1. Ahoj Lucko, pěkně si to zařizuješ ;-) A ta kabelka z předchozího příspěvku je krásná!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Lucko, můžu mít prosím
    dotaz na lampičku z Ikea. Pokud je déle rozsvícená, není ta část se žárovkou rozpálená (ta půlkulatá část z vršku)? Mám doma lampičku, která pak přímo žhne a kvůli dětem ji nepoužívám.
    A ten 15-ti minutý dojez záávidím. ;)
    Děkuji, Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrko - nevšimla jsem si, že by žhnula - ale o víkendu zkusím a napíšu, jak to dopadlo, ju? Pěkný víkend!!!

      Vymazat
    2. Věrko, tak včera jsem tu lampičku testovala - a máš pravdu - ten vršek je rozžhavený. Na pohled ne, na dotek ano :-( No - nezkazíme si tím sobotu - užij si ji!

      Vymazat
    3. Lucko, moc děkuji za otestování.
      Krásný víkend přeji, Věra

      Vymazat

Děkuji za návštěvu!