neděle 21. července 2013

Dvojče

Mám dvojče. Nevím to dlouho, jen pár týdnů. Kalendářově je o 12 let mladší (o to víc mě těší, že je to moje dvojče - jsem omládla), ale ostatním tvrdíme, že já jsem ta starší z nás dvou, o pět měsíců :-) :-) :-) Mno - nevím, jak to ty naše maminky udělaly...

A moje dvojče bude mít narozeniny. Už na Vánoce jsem masírovala své svaly a dušovala sama sebe, že ušiju kabelku. Byl z toho nakonec medvěd...

Ale tentokrát už se zahanbit nenechám! Sice jsme si obě před 14 dny koupily nové kožené brašny. Ve slevě. Výhodně. ALE!!! Takové bude mít každej, žeeeeee! A tak jsem své drahé, nejdražší a jediné "sestře" ušila dlouho připravovanou, krásnou, dokonalou, nejhezčí, "nechci-ji-nikomu-dát!!!!" kabelku... Snad se bude líbit. A snad nemá link na můj blog, bo jinak moje nervy... 

Tady je (design Bellet pro časopis Marina, jak jinak. Díky, Ivi!)


Vymyslela jsem to opravdu chytře! Karabinky jsem dala přímo na kabelku, a vytvořila dva popruhy s oky, které je možné vyměňovat dle potřeby. Na první fotce výše je popruh široký a krátký, tak akorát přes rameno, a níže popruh dlouhý, nebo-li "pošťácký", jak se ségrou též rády nosíme. Jsem geniální (to ta volná neděle se mnou dělá divy!!!!)


Přední díl kabelky je prošitý na vatelínu, vypadá to fakt super - jednoduché, efektní, zručně nenáročné (pouze časově...). Ale spokojenost u mě, jakožto tvůrce, je. Jeeej, tolik samochvály dnes... Když já jsem sama doma, a nemá mi to kdo pochválit a po ramenou poplácávat!!!! 


A protože mám básnické střevo - ještě se pochlubím s jedním počinem. Tedy ono to není až tak žhavé, až tak poplácání-hodné jako výtvor výše. Ale konečně jsem se dohoupala k tomu vynést šicí stroj o patro výše do pracovny, která byla zatím budována jako pracovna, byla zařízena jako pracovna, ale prozatím tak nesloužila. Začala jsem víc šít, a nebavilo mě neustále uklízet jídelní stůl od všeho toho tvůrčího nepořádku, tak jsem to včera vynesla nahoru. 


Jen pro dokreslení - takhle to vypadalo uklizeně před mým "náletem". 

Krásnou neděli všem, co dočetli do konce. Ále - těm ostatním taky, co nedočetli :-) Já jdu vymýšlet, co by se dalo ještě tvořit, a co všechno moje pracovna ještě může pobrat :-) 
L. 

5 komentářů:

  1. Taška je moc krásná,
    přeju krásné letní dny, Pa MAJDA

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Luci,
    Moc povedená taška!

    OdpovědětVymazat
  3. Závidím ten pracovný kútik, presne to poznám keď mám veci všade, hlavne v kuchyni, látky a špulky v hrncoch, chladničke atď. ale nemám iné miesto, neva. Taška super asi budem musieť tú Bellet objednať už tiež nech sa nemám na čo vyhovárať, že tašky nešijem.

    OdpovědětVymazat
  4. Luci, ta taška je nádherná ... moc se ti povedla ..... Marki

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu!