neděle 4. června 2017

Náš den dětí

Ve znamení soutěží, pod skoro letní oblohou, se zmrzlinou a grilovanými párky. S nadšením, radostí a zápalem soutěžit zas a znovu, a chodit si pořád dokola pro odměnu :-) Hlavně Juli teda.

Soutěže jsme museli koncipovat tak, ať to "zvládne" osmiletý Ondra s namoženým kotníkem i tříletá Juli. Původní záměr zařadit víc pohybových aktivit tak vzalo za své, ale hod na plechovky, přelívání vody konévkou nebo kroket měly úspěch. V rámci rodičovské vyčůranosti jsem zařadila také soutěž o nejlepší foto, a tak se dětičky mohly přetrhnout, aby vkusně zapózovaly. Takže helou, hejsa, hurá, naše první pořádná a oficiální pětičlenná fotka je na světě :-)


Děti kromě sladkostí dostaly i malinké dárečky - Juli peněženku, Ondra kompas, a na závěr pak lego a autíčko. Takže potřeba soutěžit přetrvává i pár dní po akci, jen ty odměny mi jaxi došly a Juli to nechápe :-) A moje holky dostaly ještě dárek z internetového obchodu Kojenecké oblečení. Příští příspěvek bude o tom, co to bylo, a hlavně až ulovím nějaké slušné foto :-)



Anežka to letos mapovala z kočárku, převážně ve spícím módu. Ale věřím, že příští rok se už taky zapojí, je to totiž malý akčňák! 

A aby nebylo málo plánů - ráda bych sepsala článek, jaké to je, být mámou dvou dětí. Utřídit myšlenky sama pro sebe, vnitřní pocity, pojmenovat asi hormonální změny po porodu, které se mnou teď mávají. Tolik plány do budoucna, co se blogového psaní týče.

A teď hurá k šicímu stroji, děvčátka obě spinkají!!!!
Zdravím všechny příznivce a děkuji vám převelice za komentáře i návštěvy!
L. 



2 komentáře:

Děkuji za návštěvu!