čtvrtek 30. ledna 2014

Pupíková pohoda...

Asi jsem v kruté fázi rozmazlování psa... V rámci zachování alespoň minimální kondičky jsem zavedla vycházky. Ne pravidelně, ale o víkendu oba dny, v týdnu minimálně 3x (toť snahy, ne vždy se zadaří, a pokud padají trakaře, hážem na to salám). Vycházky samozřejmě nepovažuju za až tak rozmazlovací. Ovšem jinak je tomu u "salámu"...

Zde tedy "házení salámu" názorně - neboli - "to je pohoda, když není táta doma". Paničce do klína, a prosím drbkat za ouškama nebo na prdélce. Že se sotva vleze, při pelešení několikrát zašlápne Julču, drápne mě do nohy, případně sežere náušnici olíznutím mého ucha... no comment... prostě tvrdá výchova, no!


Pohodové a mazlivé dopoledne přejeme!!!

8 komentářů:

  1. To se ale dějou věci, když páníček není doma:-))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě, že to páníček nevidí, Ajko - ten by nás hnal!!! :-)

      Vymazat
  2. Tak to má být, užívejte si tu pohodu, klídek....holky, všechny tři :o)))

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím Luci, nádherný psisko! Skoukla jsem i Tvou výbavičku....slušná :-))), je znát , že to bude první dítko, já na tom byla u Adama podobně , teď mám jen pár vybraných kousků a i tak mi toho přijde dost...hlavně přeji čistotné mimi, protože já měla pro Adama spoustu soupraviček, jakože k sobě ladící kalhotky a mikinka, ale on pořád a často blinkal a tak jsem byla ráda, že je vůbec oblečený a mohla si nechat zdát o tom , že by mu to ladilo :-))) Přeji krásné dny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajaj - nemusíme být vyladěný??? To mě nenapadlo!!!!!!!! Začnu se s tím pomalu smiřovat, ale tajně si budu přát to čistotné miminečko, no... Uvidíme :-)

      Vymazat
    2. Aha...tak koukám na nový příspěk...a nebude první , že :-)))...každopádně první holka :-), to se taky počítá! Krásné dny!

      Vymazat
    3. Luci, mimi bude první, to starší dítko je "instantní", jak Ty používáš ;-)

      Vymazat

Děkuji za návštěvu!