úterý 9. května 2017

Ještě se držím

Zatím jsem pořád kinder-vajíčkem, neboli 2v1. Včera jsme si teda vyzkoušeli noční výjezd do porodnice, ale byl to jen planý poplach a poslíčci po 6 minutách nálezem k porodu nebyli. Ale protože mě posledních pár dní hodně bolel podbřišek, byla jsem ráda, že se na mě paní doktorka podívala, a naznala, že je vše v naprostém pořádku, mimi se má čile k světu, váží cca 3,3kg a má krásný nosíček a pusinečku na ultrazvuku. Julinka taky před třemi lety měla krásné profilové ultrazvukové fotky, a pak po narození byla celý dědeček :-) :-) :-) Tak uvidíme, na koho bude podobná Anežka.

Převážnou většinu věcí máme nachystanou, tak věřím, že příchod na svět našeho miminka zvládneme bez komplikací. A bez bolesti :-D



5.4. - 33+0tt

23.4. - 35+4tt


8. 5. - 37+5tt

Ovšem pupík roste jako z vody. S Juli jsem takových rozměrů ani váhy nedosáhla - holt - každé těhotenství je jiné, jak všichni říkají. Uvidíme, jaký bude závěr :-) Snad to doklepeme bez úhony, už to může být opravdu každým dnem...
L. 

7 komentářů:

  1. Páni Lucí,
    zrovna minulý týden jsem si říkala, že jsem tě dlouho neviděla a ha, vidím :-)
    Pěkné bříško, jak píšeš, holt každé těhotenství je jiné. S Eli jsem přibrala 13 kilo, s Tomem 11 kilo a s nejmladší Hani 4 kila a vůbec mě nikdo nepouštěl sednout :-)))
    Držím všechny palce, ať je všechno OK!
    El.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Eli! Říkám si, už ať je to za mnou - ale dnes slavíme Julinčiny narozeniny, tak by se nehodilo, kdybych se rozsypala :-)
      L.

      Vymazat
  2. Držím palce a přeji štěstí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, obě holky narozené ve stejný květnový den,to by vůbec nebylo špatné ;-)Tak držím moc pěsti ať je vše jak má být!A těším se na foto mimi:-)

      Vymazat
    2. Ilčo, díky moc. Stejný den už nezvládneme, ale snad to bude brzy, už se těším. Hezký večer!

      Vymazat
  3. Luci, držím palečky, ať všechno dobře dopadne a miminko je brzy na světě !!!! Marki

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu!