úterý 29. listopadu 2016

Adventní domečky

Na Vánoce se těšívám už od září. Letos dokonce od srpna (nechápu se!!!! já, teplomilný člověk!!!). Zřejmě jsem tušila, že bude moje tělo v období září-listopad stávkovat a bude se postupně vyrovnávat s jiným stavem 2v1, který si konečně začínám užívat. I přes nepříznivé výsledky krve a všemožná vyšetření věřím, že všechno dobře dopadne. Náš bumbrlíček je už od začátku bojovník, takže to určitě dobojujeme do května v pořádku oba dva.

Díky mé srpnové vánoční euforii tak má Ježíšek něco málo našito do zásoby (bohudík, a chacha těm kamarádkám, co se mi začátkem září smály ;-)), a díky prozřetelnosti se mi podařilo zaúkolovat maminku a nasbírala jsem tak dostatek roliček, aby dětičky dostaly adventní domečky, které jsem měla v plánu snad už od loňska (tehdá jsem připravená nebyla - ono 48 toaletních roliček za týden neseženete...).


Děti nadšené (já o to víc, že se jim to líbí), a teď už jen udržet je do čtvrtka na uzdě, že opravdu ještě nemůžou strkat prstíky do jednotlivých koleček :-)

Krásný předvánoční čas všem!
Lucie


4 komentáře:

  1. Lucie,to je kradna zpráva :-)Urcite vše dobře dopadne! A adventní kalendáre jsou super!U nás letos jen pytlickove,ale dalo mi to sehnat 48 hnědých pytlíku.Tak ať klidný adventní čas!

    OdpovědětVymazat
  2. Lucí :-)
    Super adventní domečky, děti mají šikovnou maminku!
    El.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Luci, moc gratuluju. Táhlo mě to po dlouhé době sem, jestli nebudu číst onu radostnou zprávu, protože jinak už za pár měsíců hurá do práce, viď? A ona tu je. Tak hodně zdravíčka hlavně a vím, že bude vše OK. Pozdravuj bojovníka, já musím tu naši bojovnici přebalit, nebo tu padnu ;o) PAaaa.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu!