úterý 3. listopadu 2015

9 životů

Chci se ještě vrátit k našemu prázdninovému pobytu u našich. V rámci dovolenkových aktivit navštěvujeme kavárny (naši teda standardně i v týdnu, my opravdu jen u nich, zato s chutí a nadšením). Do téhle jsme si museli přivstat, protože jinak mívají narváno. Rezervace na odpolední posezení vysloveně nutná. Kavárna "9 životů". BOMBA!!! 

Kavárna, ve které bydlí kočky. Momentálně jich je pět - a to dvou ras - kočky mainské mývalí a plemeno ragdoll. To vám je tak nabíjející! Jejich klid, rozvážnost, zvědavost, s jakou vás jdou přivítat, když přicházíte (byli jsme v pátek ráno prvními návštěvníky - tak možná to bylo i tím). A nejvíc mě překvapila Juli, která, ač s kočkou nikdy nebyla ve styku, je něžně hladila, nosila jim hračky, a tak nějak věděla, co s nimi! Byla jsem nadšená, nabilo mě to neskutečnou energií a odcházela jsem s úsměvem od ucha k uchu. Rozhodně mám v plánu se vrátit.





Milým bonusem byla nejen úžasná obsluha, ale perfektní káva (včetně bezkofeinové), domácí zákusky, a dokonalé prostředí!!! 
Tak nashle příště třeba právě tady!!!
L. 

1 komentář:

  1. Jé, Luci, až budeš zase v Opavě, dej vědět. Já miluju kavárny, kočky i děti a s tebou bych si dala kafíčko moc ráda.:-))
    Jinak v Olomouci, kde studuji, jsou kočičí kavárny hned dvě, (nedávno je obě otevírali). Je to úžasná myšlenka a hlavně pomoc pro opuštěné čičiny.
    A děkuju za recenzi této kavárny co se týče kávy a zákusků. Opava si taková místa vskutku zaslouží, protože, na rozdíl od Olomouce, je tady těch míst s kvalitní kávou poskrovnu.

    Mějte se moc krásně.

    V.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu!