čtvrtek 12. června 2014

A je to v kýblu...

A kdyby jenom "to" - ona je v kýblu naše Juli!!! Ráno nás z dopolední siesty vyrušil zvonek. Zvonil pravda jen jednou, ale byl to pošťák - a dovezl balík. Já nic neobjednala, nic nečekala, a ona krabice veliká. A v ní narozeninový dárek od mých nejdražších kolegů, které jsem na pár let nechala na holičkách v kanclu. Nezanevřeli, nezapomněli! Ani na mě, ani na moje narozeniny (a to jsem se těšila, že to letos ututlám, že je mi zase o rok víc, díky poporodní euforii...). 

A tak aby věděli, že dar bude náležitě užíván, blejskla jsem v něm Juli. Ať mají aspoň představu, jak je to naše miminečko maličkaté. Na první fotce se schovává, další jsou už nepublikovatelné, páč zavánějí týráním dětí (Juli na nich řve jak pardálek).


Mějte prima odpoledne!
L+J

4 komentáře:

  1. Luci, asi opožděně, ale přece...všechno nejlepší k Tvým narozeninám :o)
    A dárek je parádní.

    OdpovědětVymazat
  2. Luci, Juli je tááák sladká...myslím i na těch fotkách v předešlých článcích:-))). Jo a všecko nejlepší k narozkám! To je áme asi podobně ne? Krásné dny!

    OdpovědětVymazat
  3. Luci, ja jsem se nejdřív divila, že by Ti takhle usnula! :-o Je slaďounká!! Všechno nejlepší k narozeninám, Veronika. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Holky, děkuju! Narozky mám až v neděli, ale to pošta nedoručuje, tak si to kolegové asi pojistili dřívějším dodáním. :-) Mějte prima víkend!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu!