čtvrtek 15. května 2014

První noc doma

Kde spinkalo naše miminko? U rodičů v posteli.... Po třech marných pokusech uložit spící Juli do postýlky a jít taky spát jsem to vzdala a spali jsme všichni společně... Dáma ráno dospávala minuty ztracené v postýlce. Roztomilouš náš :-)


14 komentářů:

  1. je to krasavice, užívej Lucí a moc gratuluju a Julii vítám na světě!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Moc a moc gratuluju, občas kouknu a počtu Váš blog, zdálo se mi, že už by měla Jůlinka vykouknout na svět...a je to tak. Je nádherná, pěkňoučká, vymazlená...hodně zdraví oběma holkám....a vlastně všem,že....Hezký den a noci....

    OdpovědětVymazat
  3. Luci nádhera! Moc moc moc velká gratulace k tomuhle sluníčku! Užívejte si první dny a přeju hodně zdravíčka. Malá je moc pěkná!

    OdpovědětVymazat
  4. Moc gratuluju je nadherna a postelovky jsou nejlepsi :-) Nase cacorka tak prospala prvni pul rok a ze spala moc dobre :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme, Raduš! Někteří mě od postelovek zrazujou - ale - co člověk, to názor, a stejně si to pak uděláme po svým, no ne? :-)

      Vymazat
  5. Lucíku, já to prošvihla...Jůlinka je nádherná!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vítám jí na světě kočku, ať se jí všechno daří ;o)

    OdpovědětVymazat
  6. Je nádherná!!! :-)
    A naše Bětka si i teď v noci sbalí polštářek a napochoduje k nám do postele :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi, s polštářkem, a peřinu bere mamince, nebo tatínkovi??? :-)
      A díky, Kačko :-)

      Vymazat
  7. To je klasika :-D Zvykej si, že postýlka je hlavně dobrá dekorace přisunutá ke kraji postele, aby Tys nespadla, až se začne malá uprostřed více roztahovat ;-) Je krásná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, Jani, dekorace, asi to tak bude.... ale - miminko je třeba jednou za život, tak si pak nehodlám vyčítat, že bych něco byla bývala dělala jinak, kdybych byla bývala věděla... :-)

      Vymazat

Děkuji za návštěvu!