neděle 20. dubna 2014

Hurá na cesty

Stihla jsem ji! Ušít si tašku do porodnice!!! V půli díla jsem si říkala, jestli mělo cenu to nasazení, když půjde o jedinou cestu, tam a zpět. Ale - budu šik mamina, tak co. Nepočítám, že bych při dalších cestách s malou byla schopná do téhle velikosti zabalit vše pro velkou a malou holku, ale třeba na jednodenní výlet za kamarádkama ještě taška využití najde :-)

S výsledkem jsem nadmíru spokojená! Vím, samochvála smrdí, ale když on nejni nikdo doma, aby mě plácal po zádech! A mé dvoudenní úsilí si zaslouží plácání!!!

Cestovní taška - design Bellet pro časopis Marina

A já jdu listovat dalšíma číslama Mariny, co bych mohla ještě všechno stihnout :-) 
Mějte prima neděli! 
L. 

14 komentářů:

  1. Lucinko, vy s Juli jedete jako dračice :0)
    Koukejte se holky šetřit!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No přiznávám, Eli, že po víkendu jsem si na dva dny hodila nožky nahoru - ale už mě zase svrbí prsty a chystám se na další šití :-)

      Vymazat
  2. Luc, je krásná a neboj, užiješ ji ještě určitě více než jednou ;.ú

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, díky, a doufám, že ji užiju víckrát, jojo ;-)

      Vymazat
  3. Luciášku ... jsi báječná ... plno radosti do dnů příštích ju ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. No, Luci, to jsi ji ušila za dva dny? To jsi borka!!!! Mně se teď nic nechce... Asi budou mít učitelky smůlu a nic jim v červnu nedám... A neboj, tašku zase vytáhneš, až nebude Julča plenkovat a budeš toho na výlety s sebou potřebovat míň.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kačko - byla jsem sama doma - takže žádné jiné povinnosti mě nečekaly, proto ty dva dny! A věřím, že čas i na učitelky najdeš ;-)

      Vymazat
  5. Mrknu sem po mnoha dlouhých měsících a co nevidím? Dokonalou práci šikovných rukou, až oči přechází, a ještě navíc radostné očekávání, paráda tohleto! Jen tak dál. Hodně štěstí a sil do kýžené cílové rovinky :-) Toho 21. května by to bylo dost dobré, to bys měla doma blížence a ti jsou super, to já musím vědět ;-) Moje narozeniny jsou sice o pár dnů později, ale tak moc kvůli mně přenášet nemusíš :-)

    parťačka z 1. bloboxu u Belly

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko, ahooooj!!! Ty sis na mě vzpomněla! Díky za návštěvu, doufám, že se Ti daří! A doufám, že naše Juli v břichu vydrží minimálně do termínu, taky bych moc chtěla blížence, no ale - hlavně ať je zdravá, no... :-) Paaaaaa

      Vymazat
  6. Lucinko, je nádherná!!! Ty si tak šikovnáááá ;o))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu!