středa 12. února 2014

Přesuny

Mám úžasného muže!!! Na to jsem samozřejmě nepřišla dnes, to vím dávno, jen jsem to potřebovala někomu napsat. Tak nějak jsem měla potřebu trošku změnit vzhled obýváku a hledala v dostupných obchodech nabídku televizních stěn. Nakonec jsem přišla na to, že domácí zásoby budou nejlepší a nejlevnější, a tak došlo díky mému muži k drobnému přesunu. Přece jen ve 26. týdnu by už asi nebylo dobré stěhovat nábytek, dost úsilí mě stálo utření prachu za policemi, ale s výsledkem jsem spokojená!

Původní verze byla - jedna "knihovna" nastojato, a pod televizí nízký ikea stolek, který byl o dost hlubší. Celkově to působilo moc mohutně. A tak přišla na řadu i druhá knihovna, původně ležící v ložnici, a společným ležením nám to tu odlehčily!


Dnes trávím celý den home-office pod dekou, pokouší se o mě jakási střevní chřipka. Tak jen doufám, že do rána už budu úplně fit, protože dieta Julče v pupíku asi moc radost nedělá...

Hezký podvečer!
L&J

4 komentáře:

  1. Luci, taky mám vždy radost, když si něco vyrobím doma a je to pěkné ba přímo dokonalé. A ta Vašestěna určitě je! Hodně zdraví přeji. Lucka

    OdpovědětVymazat
  2. Není umění něco koupit, ale tvořit z toho, co je doma... :) To se mi líbí a stále víc se těším na mé zabydlování :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za podporu, Ejmy! Mám přesně stejnou radost - stvořit něco z doma-dostupných součástek, než pořizovat nové, drahé vybavení!

      Vymazat

Děkuji za návštěvu!