sobota 8. února 2014

2v1

Že nosím pod srdcem miminko, si začínám uvědomovat víc a víc. Tak ono je načase, když nám téměř končí druhý trimestr, Julinka se uvnitř pěkně vrtí, a pupík, ač ještě nenabyl největších rozměrů, už zavazet začíná. 

A "nadřela" jsem se i dnes odpoledne. Nevěřila bych, jakou dá práci se tvářit a pózovat jako modelka! Ale bohudík za úžasnou kamarádku, která si vzala roli fotografa na svá bedra, a tak to bylo o poznání méně "bolestné". 

Před vlastním těhotenstvím jsem tvrdila, že focení pupíku není to, co bych jednou chtěla zkoušet, ale těhotenské hormony si vybírají svou daň i na tomto poli.





S výsledkem jsme s Juli i klukama spokojení. Ještě ukecat kamarádku grafičku, která to trošku vyretušuje, a můžeme rámovat!!!
Pěkný večer!
L&J

16 komentářů:

  1. Lucko, moc Ti to sluší!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani - moc děkuju!!! Já si připadám pořád stejná - jen s "pupkem" navíc, ale spousta lidí mi říká, že jsem zkrásněla - no neposlouchá se to úplně špatně ;-) Děkuju za zastavení! L.

      Vymazat
  2. Jste moc sympatická rodinka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ejmy, moc děkujeme, klukům vyřídím! ;-)

      Vymazat
  3. Krásná rodinka...
    ....a za chvíli ještě hezčí :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Luci,moc Vám to sluší ... a Julince nejvíc :-)
    Hezký den přeje Gabča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gabi, díky!!!! Juli se teď určitě červená :-) :-) :-)

      Vymazat
  5. Dobré fotky. Jste pěkná rodinka. Přeji hodně štěstí.

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkné fotky, mě fotil v prvním těhotenství muž, fotky alá Demi Moore...bylo to už v hodně pokročilém stadiu...a s Demi to nemělo vůbec nic společného :-))))...chbělo mi už jen několik cecíků navíc a stádo selátek. Tobě to moc sluší, bříško je tak akorát :-). krásné dny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Luci, s kámoškou je domluvené ještě na jedno focení před porodem, a pak do 6 týdnů věku miminka další. Toť plány - uvidíme, jaká bude realita :-)

      Vymazat
  7. Moc vám to na těch fotkách sluší :)

    OdpovědětVymazat
  8. Luci, já ti nevím, proč mi ten tvůj příspěvek uteče a nevidím nic, že jednou za čas si musím extra vzpomenout, jak se vám daří, jak rostete a cíleně vás "navštívit". Koukám, že si těhulování náležitě užíváš a u kočárku jsem se nesmála až až. Zrovna kupujeme kuchyni, jednu už máme doma a jedeme pro jinou, protože jsem si vymyslela jiné uspořádání skříněk - nejdřív to byla výměna jedná, pak druhé a teď měníme půlku kuchyně.
    Takže veselo je všude a je vidět, že my holky "máme jasno" ve všem a pořád.
    Tak ať se daří a jste zdraví a spokojení stále minimálně tak, jako tady na fotkách.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pai - já vím, proč ti příspěvky utíkají - páč nepřispívám pravidelně, a ty máš určitě spoustu lepší práce, než sedět u počítače a čekat, kdy já něco vyplodím :-)
      Ovšem s tou vaší kuchyní jsi mě pobavila!!!! Tak držím palce, ať se brzy doberete poslední verze, té nejlepší samozřejmě!

      Vymazat

Děkuji za návštěvu!