čtvrtek 18. dubna 2013

Noviny do postele

Sice ještě nešiju v nové pracovně, ale i tak jsem si to jarní tvoření na zakázku ušila. Pro věrnou a vracející se zákaznici dva povlaky na polštář s designem starých novin. 


A zatímco já tvořila doma, muž se činil v lese. Zbožňuju, jak je ochotný a schopný realizovat každou kravinu, kterou vymyslím. Takže dovezl obří špalek, který se po nalakování stane mým nočním stolečkem. Foto špalku nemám, zato inspirace vypadá takto: 

via Martina v My One Way

Je pořád se na co těšit! Krásné jaro všem!!!
L. 

2 komentáře:

  1. Luci, tak na špalek jsem mooc zvědavá :-) je to skvělý nápad, možná by se mi to také někam hodilo... noční stolky sice máme, ale i odkládací stoleček někam ;-) Mě dnes pro změnu muž nabízel,že mi přesadí na zahrádku kopřivu, abych měla čerstvou na čaj... jsou zlatí, viď ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den, jsem dneska nějaká smutná...ale, narazila jsem na Váš blog a přečetla jsem si všechno, až na začátek ... a je mi najednou líp. Jsem o generaci ?? starší, s mužem jsem spolu skoro 33 let, a i když jsou chvíle,kdy si od sebe potřebujeme na pár hodin odpočinout, jsme spolu pořád rádi...Máme jedinou dceru, ta bude v necelých 32 letech poprvé maminkou, zatím je na začátku ...Takže jsem vlastně šťastná a po delší době jsem si to uvědomila po přečtení všech Vašich slov...Vám přeju všechno, všechno, co chcete...hezký den...Milada Milky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu!