sobota 13. dubna 2013

Náš velký sen

Člověk tajně doufá, ale nevěří. Sní, ale bojí se snít s otevřenýma očima. Touží, ale bojí se říct. Zatnuli jsme zuby, obrnili se trpělivostí, večer co večer masírovali bolavá záda a říkali si - snad brzy...

A ono brzy už je tady, vlastně bylo, a už se "nevrátí" :-) Podařila se nám rekonstrukce staré půdy, a tak se můžeme i my konečně pyšnit tím, že bydlíme jako normální lidi!!!! 

stav před:

stav po - naše ložnice: 

před:

po - prckův pokojíček: 


Ač se mladej na svůj pokojíček těšil, došlo mu, že má vlastní prostor, až ve chvíli ukládání do pelíšku. Když totiž můj muž smontoval naši velkou postel v nové ložnici, ptal se maloch, jestli bude spinkat pod postelí, protože jinam by se u nás nevešel. Nepochopil, ač se z něj těšil, že ten modrý pokojíček s vyvýšenou postelí a bunkrem pod ní a hračkami je jen a jen jeho. Ale první noc proběhla krásně, malej po pohádce na dobrou noc usnul jako Šípková Růženka a nás ráno probudila modrá obloha koukající za střešním okýnkem.

Ještě zbývá vymyslet nějaký děkovací dárek "tchánovi", který k nám jezdil na "nucené práce", jak on říká. Bez něj by náš sen, naše touha, a naše krásné sny nebyly skutečností. Takže Libore, dííííííky!!!! 

A hurá do dalšího dne plného dekorování a vylaďování nových prostor - to mě bavííííííííííííííí!!!!

A ještě jedna bonusová z dnešní vycházky - musím pochválit Elí - ušli jsme kus cesty, a plakala jen chvilinku. Na to, že to byla naše čtvrtá vycházka, byla Elinka moc moc šikovná! Doufám, že jí to půjde i dál tak krásně a budeme trasy prodlužovat! 


Krásnou dobrou noc všem!!!
L. 

2 komentáře:

  1. Jeeee, ja se taaaaaaaaaaaaaaak tesim s Vama....Krasa, krasa....

    OdpovědětVymazat
  2. gratulace k novému dopátku :) Ať slouží navěky věků!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu!