pátek 7. září 2012

Rok se s rokem sešel

Mám pocit, jako by bylo o rok míň. Vloni touhle dobou, 7. září, jsem byla taky tak hezky rozechvělá a přemýšlela jsem, co - respektive kdo - mě večer čeká na tom domluveným rande. Jeslti ho poznám. Jestli se mu budu líbit. Jestli se on bude líbit mě... Dnes samozřejmě vím, kdo na rande přijde. A líbit se mu určitě budu, a on se bude líbit mi.

Potkala jsem někoho, kdo vyplnil prázdnou půlku mojí duše, mého srdce. Někoho, na koho je spolehnutí, a kdo mě miluje tak, jako nikdo před ním. Zamilovala jsem se už do jeho zpráv, které jsme si před první schůzkou psali. A jak jsem ho poznávala víc a víc, zamotal mi hlavu, a dodnes hledám pevnou půdu pod nohama. Nacházím ji v jeho objetí, v jeho hlase, v jeho očích...

Rok lásky, 12 měsíců důvěry, 52 týdnů něžností, 366 dní pochopení...

Dárek k výročí jsem nekupovala. Ušila jsem - s asi dvouletým zpožděním od vyhlášeného kurzu - partnerskou deku. Deku pro nás dva, kteří k sobě nerozlučně patří. Deku, pod kterou se budeme tulit, zahřívat, vyhlížet jeden druhého. Včera večer poslední steh a uzlík, a mrazení v zádech z toho, že jsem to stihla a dokázala!

A večer mě prý čeká rozmazlování - tak si přeju - už ať je večer a trvá aspoň 24 hodin :-) :-) :-)



3 komentáře:

  1. Lumpice, ty jedna! Mám oči plné slz. Moc ti to tvé štěstíčko přeju, ať trvá věčně. Tahle lehce introvertní kudrnatá holka si ho zaslouží!!

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Luci, tak jsem Tě našla ;-)
    a Tvůj blog se jmenuje úplně stejně, jako ten můj .

    A přeju ještě spoustu takových krásných a šťastných společných let.

    OdpovědětVymazat
  3. Luci, dneska jsem objevila Tvůj blog, krásně napsáno a tak krásně ušito! Moc Ti štěstí přeji, měj se krásně, vlastně mějte se krásně oba, spolu ;-) Pa, Jana

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu!